Trailer: Microsoft onthult gratis AR-game Minecraft Earth

Geplaatst: 17 mei 2019 17:00
Aangepast: 17 mei 2019 17:00

Minecraft bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe game. Microsoft onthulde vandaag namelijk de gratis AR-game Minecraft Earth.

Minecraft Earth is een augmented reality Minecraft voor de smartphone. In Minecraft Earth ga je met je smartphone in de echte wereld op zoek naar blokjes, mobs en kisten uit Minecraft. Via je telefoon kun je vervolgens grondstoffen delven, mobs aanvallen en nog veel meer. Daarnaast kun je, net zoals in de originele game, middels de bouwblokken je eigen creaties maken en neerzetten in de wereld. Je kunt zelfs samen met je vrienden een speelsessie aanmaken om samen van de game te genieten.

Minecraft Earth verschijnt later voor iOS en Android. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Je kunt je wel alvast via de site van Minecraft aanmelden om kans te maken op een plekje in de gesloten bèta.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Earth

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord