Minecraft Earth
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Microsoft onthult gratis AR-game Minecraft Earth

Minecraft bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe game. Microsoft onthulde vandaag namelijk de gratis AR-game Minecraft Earth.

Minecraft Earth is een augmented reality Minecraft voor de smartphone. In Minecraft Earth ga je met je smartphone in de echte wereld op zoek naar blokjes, mobs en kisten uit Minecraft. Via je telefoon kun je vervolgens grondstoffen delven, mobs aanvallen en nog veel meer. Daarnaast kun je, net zoals in de originele game, middels de bouwblokken je eigen creaties maken en neerzetten in de wereld. Je kunt zelfs samen met je vrienden een speelsessie aanmaken om samen van de game te genieten.

Minecraft Earth verschijnt later voor iOS en Android. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Je kunt je wel alvast via de site van Minecraft aanmelden om kans te maken op een plekje in de gesloten bèta.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?