Microsoft Flight Simulator
  • ONTWIKKELAAR Asobo Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Microsoft Flight Simulator geeft releasedatum vrij

Microsoft Flight Simulator heeft een nieuwe trailer ontvangen. In de onderstaande video zien we wat nieuwe beelden en de releasedatum voor de simulatiegame van Microsoft.

De trailer is opgenomen in 4k resolutie, want grafisch gezien is Microsoft Flight Simulator erg indrukwekkend. Gepaard met een rustgevende soundtrack zien we de diverse vliegtuigen zweven in de lucht. De game wordt uitgebracht in diverse edities. De standaard editie geeft de speler 20 vliegtuigen en 30 vliegvelden. Echter elk vliegveld in wereld is aanwezig in de game, maar zijn geconstrueerd via satellietfoto's. Een aantal van de allerdrukste vliegvelden in de wereld krijgen een volledige nabootsing. De deluxe editie en de premium deluxe editie krijgen meer vliegtuigen en vliegvelden. De pc-versie heeft nu een releasedatum ontvangen, maar de console-versie moet nog even wachten. Wellicht dat het te maken heeft met de opkomende Xbox Series X. Binnenkort begint de gesloten beta voor Microsoft Flight Simulator.

Microsoft Flight Simulator is beschikbaar vanaf 18 augustus voor de pc en later voor Xbox One. De game is vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?