Trailer: Microsoft Flight Simulator geeft releasedatum vrij

Geplaatst:

Microsoft Flight Simulator heeft een nieuwe trailer ontvangen. In de onderstaande video zien we wat nieuwe beelden en de releasedatum voor de simulatiegame van Microsoft.

De trailer is opgenomen in 4k resolutie, want grafisch gezien is Microsoft Flight Simulator erg indrukwekkend. Gepaard met een rustgevende soundtrack zien we de diverse vliegtuigen zweven in de lucht. De game wordt uitgebracht in diverse edities. De standaard editie geeft de speler 20 vliegtuigen en 30 vliegvelden. Echter elk vliegveld in wereld is aanwezig in de game, maar zijn geconstrueerd via satellietfoto's. Een aantal van de allerdrukste vliegvelden in de wereld krijgen een volledige nabootsing. De deluxe editie en de premium deluxe editie krijgen meer vliegtuigen en vliegvelden. De pc-versie heeft nu een releasedatum ontvangen, maar de console-versie moet nog even wachten. Wellicht dat het te maken heeft met de opkomende Xbox Series X. Binnenkort begint de gesloten beta voor Microsoft Flight Simulator.

Microsoft Flight Simulator is beschikbaar vanaf 18 augustus voor de pc en later voor Xbox One. De game is vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Microsoft Flight Simulator

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord