Trailer: Metamorphosis is de nachtmerrie van insectenhaters

Geplaatst:
Aangepast: 30 juli 2020 20:38

Metamorphosis is een nieuwe game van uitgever All In! Games. De game is geïnspireerd op een boek van Franz Kafka met dezelfde naam en gaat over een persoon die wakker wordt als insect.

Dat klinkt als een apart verhaal. En niet echt leuk als je niet van insecten houdt. Ook niet als je wel van insecten houdt, trouwens. Een nieuwe trailer van de game is uitgekomen, samen met de bekendmaking van de release datum. Het is zacht uitgedrukt om te zeggen dat de trailer nogal raar is. Je ziet insecten aan het werk. Wat voor werk insecten dan ook doen. Als insect probeert de hoofdpersonage blijkbaar toch op de hoogte te blijven van het leven van zijn menselijke vriend, Joseph. Die gearresteerd is door de politie. Jep, het is erg apart allemaal. Bekijk het zelf in de trailer hieronder.

Metamorphosis komt op 12 augustus uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metamorphosis

Series

-

Uitgever

All In! Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

12 augustus 2020

Ontwikkelaar

Ovid Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord