Metamorphosis

  • Ontwikkelaar Ovid Works
  • Eerste releasedatum 12 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Puzzel, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Metamorphosis is de nachtmerrie van insectenhaters

Metamorphosis is een nieuwe game van uitgever All In! Games. De game is geïnspireerd op een boek van Franz Kafka met dezelfde naam en gaat over een persoon die wakker wordt als insect.

Dat klinkt als een apart verhaal. En niet echt leuk als je niet van insecten houdt. Ook niet als je wel van insecten houdt, trouwens. Een nieuwe trailer van de game is uitgekomen, samen met de bekendmaking van de release datum. Het is zacht uitgedrukt om te zeggen dat de trailer nogal raar is. Je ziet insecten aan het werk. Wat voor werk insecten dan ook doen. Als insect probeert de hoofdpersonage blijkbaar toch op de hoogte te blijven van het leven van zijn menselijke vriend, Joseph. Die gearresteerd is door de politie. Jep, het is erg apart allemaal. Bekijk het zelf in de trailer hieronder.

Metamorphosis komt op 12 augustus uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?