Metamorphosis

  • Ontwikkelaar Ovid Works
  • Eerste releasedatum 12 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Puzzel, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Metamorphosis, de game waarin je een insect speelt

Metamorphosis, de game die is geïnspireerd op een roman van Kafka, is nu uit. Dat gaat natuurlijk gepaard met een launch trailer. Zou het nou echt leuk zijn om een insect te zijn?

In de gelijknamige roman waarop de game gebaseerd is, verandert een man in een insect. Je kunt nu ervaren hoe dat zou zijn. De game zal geen kopie zijn van de roman, want het is meer een eerbetoon aan het boek. De trailer heeft een beetje een Tim Burton vibe, maar dat past ook wel goed bij het thema. Metamorphosis is een avonturengame met puzzel- en platformelementen. In de trailer kun je zien hoe het eruit ziet om je voor te bewegen als een insect. En tegelijkertijd de mensen te bespieden die jij voor jouw transformatie kende.

Metamorphosis kwam uit op 12 augustus 2020.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?