Check hier alle E3 2021-content

Metal Slug Tactics

  • Ontwikkelaar Leikir Studio
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Metal Slug Tactics onthuld met explosieve trailer

Dotemu en Leikir Studio hebben tijdens de Summer Game Fest Metal Slug Tactics onthuld. Fans van de Metal Slug-franchise zullen verheugd zijn een nieuwe game in de serie te kunnen begroeten.

Met Metal Slug Tactics gaat de franchise wel een andere kant op dan we gewend zijn. De game is namelijk een tactische turn-based strategie-game dat veel doet denken aan bijvoorbeeld XCOM. Marco, Eri, Fio en Tarma worden weer herenigd om zich te wagen aan strategische en dynamische gevechten. De roguelike elementen zorgen ervoor dat de missies leuk zijn om te herspelen. De missies worden gegenereerd terwijl je speelt, waardoor de levels telkens anders zijn en je dus echt moet leunen op je tactisch inzicht.

Metal Slug Tactics komt uit voor pc. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

BRON Summer Game Fest 2021

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?