Mega Man 11
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Platform
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Mega Man krijgt nieuw slachtoffer in de vorm van Impact Man

We kunnen inmiddels wel stellen dat de vijanden van Mega Man ietwat aan de aparte kant zijn. Na Cut Man, Heat Man, Ice Man en nog heel veel andere Man's, is het nu de beurt aan Impact Man om Mega Man te stoppen in Mega Man 11.

Mega Man keert na jarenlange afwezigheid eindelijk terug in het genre waarin hij thuishoort. De Blue Bomber neemt het al sinds dag en dauw op tegen Dr. Wily en zijn evil robot army. Ook dit keer krijgt Mega Man het aan de stok met menig robot baas. Met flinke spikes tracht de nieuwe robot master, Impact Man, impact te maken op onze geliefde held. Een dode robotmeester loont echter voor Mega Man, na het verslaan krijgt hij namelijk de nieuwe Pile Driver-kracht!

Mega Man 11 verschijnt op 2 oktober voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?