Mega Man 11
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Platform
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Mega Man 11 viert release met launchtrailer

Vanaf vandaag is de nieuwe Mega Man game uitgekomen. Om dit te vieren heeft Capcom een nieuwe launchtrailer uitgebracht waarin we een voorproefje krijgen van de nieuwe avonturen van de Blue Bomber en zijn vrienden.

In het nieuwste deel van de Mega Man-reeks komt de welbekende blauwe robot terug om de creaties van Dr. Wily te verslaan. Naast de bekende bossbattles en klassieke platformer actie krijgt Mega Man in dit deel nieuwe skills tot zijn beschikking en zijn er verschillende nieuwe modes om te spelen.

Mega Man 11 is vanaf vandaag te spelen op PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

BRON Persbericht

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?