Trailer: Meer informatie over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 januari 2021 15:23

Nintendo heeft meer informatie naar buiten gebracht over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Dit heeft de Japanse gamegigant gedaan met een gloednieuwe trailer.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Super Mario Direct. De game bevat Super Mario 3D World, een game die voor het eerst op de Wii U verscheen, en een gloednieuwe uitbreiding genaamd Bowser's Fury. De nieuwe trailer gaat vooral in op Bowser's Fury. In de video is te zien dat Bowser in een gigantisch monster is veranderd en de controle over zijn nieuwe krachten is verloren. Volgens Nintendo is Bowser groter en sterker dan ooit. Het is aan Mario en zijn nieuwe partner Bowser JR om King Koopa te stoppen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury komt 12 februari uit op de Nintendo Switch.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

12 februari 2021

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord