FIFA 21
  • ONTWIKKELAAR Electronic Arts
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Meer info FIFA 21 Career Mode

Zoals ieder jaar komt Electronic Arts ook dit jaar weer met een FIFA-reeks op de proppen. We zijn alweer aangekomen bij FIFA 21 en daarvan is zojuist een trailer vrijgegeven van de Career Mode.

Naast FIFA Ultimate Team krijgt ook de Career Mode in FIFA 21 de nodige veranderingen. Het Amerikaanse bedrijf toont de veranderingen in onderstaande video. Zo lijkt deeltje 21 godzijdank weer voldoende veranderingen voor de fans in petto te hebben.

FIFA 21 staat gepland op 9 oktober 2020 voor de consoles en de pc.

BRON YouTube Electronic Arts

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?