Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • RELEASEDATUM 23 januari 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Meer details Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

Square Enix heeft wat nieuwe details omtrent de Remastered Edition van Final Fantasy Crystal Chronicles vrijgegeven. Zo komen er wat nieuwe functies in de game en krijgt de remaster zowaar een releasedatum.

Tijdens de E3 werd al aangekondigd dat de remaster een aantal nieuwe functies zou krijgen en tevens uitkomt voor de smartphone. Toch had Square Enix nog wat meer in petto. Zo bevat de remaster opgepoetste graphics en zijn de stemmen van de personages opnieuw ingesproken. Tevens bevat de game flink wat nieuwe kerkers, eindbazen, items en kledingstukken. Daarnaast heeft Final Fantasy Chronicles Remastered een geheel nieuwe online multiplayer waarbij maximaal drie vrienden jouw game kunnen betreden.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition verschijnt op 23 januari 2020 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiele apparaten.

BRON Square Enix

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?