Trailer: MediEvil Remastered toont nieuwe camera mogelijkheden

Geplaatst:
Aangepast: 11 oktober 2019 13:43

Een nieuwe trailer voor de PlayStation 4 exclusive MediEvil Remastered is verschenen. De trailer toont je de nieuwe mogelijkheden in de remaster als het gaat om het camerawerk.

In de trailer zien we voornamelijk de twee perspectieven die de game te bieden heeft. De ene kant laat je de retro camera zien zoals in het origineel. De camera is gericht van bovenaf en je krijgt een soort plattegrond kijk op de game. De remaster toont ons dat je de game nu ook vanuit een nieuw perspectief kunt spelen, namelijk vanuit third-person. Dit nieuwe perspectief wordt de "Dan Cam" genoemd. De trailer toont verder wat omgevingen, combat, bondgenoten en vijanden die de speler gaat tegenkomen in MediEvil Remastered.

MediEvil Remastered is verkrijgbaar vanaf 25 oktober voor de PlayStation 4.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MediEvil Remastered

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Other Ocean Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord