Trailer: Mauer Der Toten COD Black Ops Cold War onthuld

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer online gekomen voor call of Duty: Black Ops Cold War Zombies, die een nieuwe map onthuld voor de game modus.

De nieuwe map brengt de ondoden naar de Berlijnse muur, dat is ook al wel te raden als je de naam hoort: Mauer Der Toten. Mensen die de game in hun bezit hebben krijgen de map gratis bij de volgende update van de game die volgende week live gaat. Aan de trailer te zien krijgen spelers genoeg ruimte om verschillende strategieën uit te proberen bij het bevechten van de ondode hordes. De ontwikkelaar laat in de trailer ook alvast een aantal wapens zien, waaronder een wapen dat meerdere mini raketten tegelijk afvuurt en een soort ray gun die zombies in één vlaag neerhaalt.

Mauer Der Toten wordt op 15 juli toegevoegd aan de game als de update live gaat.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord