Check hier alle PlayStation State of Play content

Marvel’s Guardians of the Galaxy

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Marvel's Guardians of the Galaxy-trailer verschenen

Square Enix viert de opkomende launch van Marvel's Guardians of the Galaxy met een nieuwe trailer. Daarin zijn de vele iconische personages in volle glorie te zien.

De aankondiging van Marvel's Guardians of the Galaxy stal letterlijk de show tijdens E3 2021. Er kwamen een hoop gameplaybeelden van de game voorbij tijdens de vele presentaties. Inmiddels is het moment van de release bijna daar. Om alvast een beetje in de sfeer te komen, deelt Square Enix een launchtrailer voor de game. In de trailer zien we een hoop van de iconische Guardians of the Galaxy-personages in actie. Aan toffe wapens en bruut geweld is in ieder geval geen tekort. Je zou bijna vergeten dat er ook een verhaal in Marvel's Guardians of the Galaxy zit. De launchtrailer van de game is hieronder te bekijken.

Marvel’s Guardians of the Galaxy is verschijnt op 26 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Diezelfde dag verschijnt er een cloudversie van de game op de Nintendo Switch.

BRON Square Enix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?