Trailer: Marvel's Guardians of the Galaxy cinematic trailer

Geplaatst:

Vice President Creative bij Marvel Games Bill Rosemann geeft commentaar op een nieuw verschenen trailer. De trailer richt zich op de Grand Unifier Raker cinematic van Marvel's Guardians of the Galaxy.

Als er iemand is met kennis en expertise van Guardians of the Galaxy, dan is het wel Rosemann. Hij was namelijk tussen 2008 en 2010 actief als redacteur voor de comics van Guardians of the Galaxy. In de nieuwe trailer komen Star-Lord en zijn crew oog in oog te staan met de Grand Unifier Raker. Naast hem staan zijn imposante lijfwachten, de Inquisitors. Naast de Grand Unifier Raker is in de trailer ook het kolossale ruimteschip van de Universal Church of Truth te zien. Bosemann vertelt dat er door de nauwe samenwerking met Eidos Montreal een decennia aan bronnen is aangeboord om voor Marvel's Guardians of the Galaxy een uniek verhaal met bijbehorende personages te maken. Dit keer dus geen gameplaybeelden van Marvel's Guardians of the Galaxy, maar wel een spannende cutscene voorzien van commentaar van een echte kenner.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Op diezelfde dag verschijnt ook Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version die speciaal voor de Nintendo Switch uitkomt.

Bron: Eidos Montreal
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Guardians of the Galaxy

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 oktober 2021

Ontwikkelaar

Eidos Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord