Marvel's Avengers
  • ONTWIKKELAAR Crystal Dynamics
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Marvel's Avengers vanaf nu te pre-orderen

Marvel Entertainment heeft vandaag een nieuwe trailer van Marvel's Avengers vrijgegeven. Als je echt niet kan wachten, dan is de game vanaf nu al te pre-orderen.

We hebben al een poosje niks meer vernomen over Marvel's Avengers, maar daar hebben Square Enix en Crystal Dynamics nu verandering in gebracht. Dat mag ook wel, want over iets meer dan een half jaar kunnen we aan de slag met het superheldenteam van de Avengers. Vorige maand kregen we het nieuws te verteren dat Marvel's Avengers is uitgesteld tot september. In de nieuwe trailer zien we gameplaybeelden waarin de hoofdrolspelers Hulk, Captain America, Ms. Marvel, Black Widow, Iron Man en Thor schitteren.

Marvel's Avengers komt uit op 4 september voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Marvel Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?