Marvel's Avengers
  • ONTWIKKELAAR Crystal Dynamics
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Marvel's Avengers officieel onthuld op E3

In de persconferentie van Square Enix tijdens de E3 werd groots uitgepakt en de langverwachte officiële onthulling van Marvel's Avengers kon dan ook niet ontbreken. De cast, trailers en de releasedatum werden allemaal onthuld.

Het bekende superheldenteam kwam tijdens de persconferentie ook in actie in een gloednieuwe trailer. Hulk, Black Widow, Iron Man, Thor en Captain America maakten allemaal hun opwachting. Marvel's Avengers avontuur begint op A-Day, waar onze helden een nieuw hi-tech Avengers hoofdkwartier onthullen. Een groot ongeluk tijdens de festiviteiten resulteert er in dat de Avengers uit elkaar gaan. Vijf jaar later zorgt een gebeurtenis er voor dat ze toch weer bij elkaar moeten zien te komen. Naast de trailer werd ook de cast even voorgesteld, bestaande uit onder meer Troy Baker (Hulk), Laura Bailey (Black Widow) en Nolan North (Iron Man).

Naast het verhaal krijgt Marvel's Avengers ook een online co-op modus waarin je met vier vrienden online aan de slag kunt. Square Enix kondigde daarbij aan dat het op reguliere basis nieuwe content toevoegt zonder extra kosten en dat de game geen pay-to-win of lootboxes bevat.

Marvel's Avengers komt op 15 mei naar pc, Stadia, Xbox One en PlayStation 4, waarbij de laatstgenoemde exclusieve content krijgt.

BRON Square Enix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?