Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 19 juli 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Marvel Ultimate Alliance 3: X-Men Rise of the Phoenix onthuld

Marvel Ultimate Alliance 3: Black Order krijgt een nieuwe uitbreiding. De game is exclusief voor de Nintendo Switch.

De uitbreiding focust zich op de helden (en bad guys) van de X-men franchise. Binnenkort kunnen de Marvel fans aan de slag met Rise of the Phoenix. Deze DLC brengt Cable, Iceman, Gambit en Phoenix. Deze karakters zijn allemaal speelbaar met de nieuwe uitbreiding. De trailer toont verder wat van de combat en de oneliners van de personages. Later volgend jaar volgt de andere uitbreiding, met Shadow of Doom. Deze uitbreiding heeft een Fantastic Four thema.

Rise of the Phoenix is beschikbaar vanaf 23 december voor de Nintendo Switch.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?