Check hier alle PlayStation State of Play content

Mario Party Superstars

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Trailer: Mario Party Superstars-trailer werpt blik op de game

Party like it's 1999 met de nieuwste trailer voor Mario Party Superstars. De trailer werpt een blik op de spelborden, spelstanden en meer.

De aankondiging van Mario Party Superstars was voor fans van de franchise letterlijk een feestje. De game compileert enkele klassieke borden en minigames in één ultiem Mario Party-pakket. Eerder werden er al drie maps in Mario Party Superstars onthuld. In de nieuwste overviewtrailer voor de game krijgen we opnieuw deze spelborden te zien. Yoshi’s tropische eiland, Ruimtestation, Peach’ verjaardagstaart, Woody’s bos en Griezelland keren allemaal terug voor een nieuw feestje. Terwijl spelers de haren uit elkaars hoofd trekken, kun je met stickers communiceren. Wel net zo handig als je online speelt. Dat geldt ook voor de nieuwe opschortfunctie. Daarmee kun je de game na iedere beurt onderbreken. Als jij en je vrienden even een pauze nodig hebben, kun je daarna gewoon weer verder waar jullie gebleven waren. Uiteindelijk toont de trailer de nieuwe minigame-berg. Deze modus is gemaakt voor mensen die geen genoeg kunnen krijgen van de minigames. Je krijgt in deze modus namelijk de ene na de andere minigame in je schoot geworpen. De nieuwe overviewtrailer voor Mario Party Superstars is hieronder te bekijken.

Mario Party Superstars verschijnt op 29 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?