Mario Golf: Super Rush

  • Ontwikkelaar Camelot
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport, Party
  • Gameliner score

Trailer: Mario Golf: Super Rush aangekondigd voor de Switch

Nintendo heeft Mario Golf: Super Rush onthuld. Dit gebeurde tijdens de Nintendo Direct van afgelopen avond.

Pak je golfclubs er maar bij, want Mario en zijn vrienden maken opnieuw hun opwachting op de golfbaan. Mario Golf: Super Rush brengt de Mario spin-off naar de Switch. Natuurlijk brengt deze nieuwe game ook een aantal unieke elementen met zich mee. Zo is er een gamemodus waarbij je na het slaan van het balletje richting de hole zo snel mogelijk naar de bal toe te rennen voordat je je volgende slag mag doen. De game is zowel te spelen met motion controls als met de vertrouwde knoppen.

Mario Golf: Super Rush verschijnt op 25 juni voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?