Check hier alle E3 2021-content

Maid of Sker

  • Ontwikkelaar Wales Interactive
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Trailer: Maid of Sker krijgt gratis update op consoles

Wales Interactive heeft bekendgemaakt dat er nieuwe gamemodi aankomen voor de horror game Maid of Sker. Deze gamemodi worden in een gratis update beschikbaar voor console-spelers.

De update introduceert de optie van first-person shooter met vier nieuwe gamemodi die al sinds februari op pc beschikbaar waren. In deze modi komen spelers een aantal bekende vijanden tegen, maar er zitten ook wat nieuwe gezichten in. Met deze zes mogelijke vijanden in het Sker Hotel en verschillende wapen opties kunnen er tien nieuwe achievements worden behaald. Elke modus heeft zijn eigen specificaties in het soort wapens waar de spelers gebruik van kunnen maken, maar ook het aantal levens dat ze tot hun beschikking hebben. Naast de nieuwe gamemodi komen er ook updates voor de verschillende consoles, zoals ondersteuning voor de DualSense-controller van PlayStation en 4K ondersteuning voor de PS5 en Xbox Series X|S.

De updates zijn vanaf 26 mei beschikbaar op PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S.

BRON Wales Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?