Hitman 2
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Maak nu jacht op Sean Bean in Hitman 2

Het eerste Elusive Target voor Hitman 2 is nu gearriveerd. Spelers hebben twee weken de tijd om jacht te maken op Sean Bean's personage Mark Faba. Deze is te vinden in de Miami-locatie en heeft als bijnaam 'The Undying', wat een leuke knipoog is naar de rollen van de acteur. Deze legt namelijk in een groot deel van zijn films het loodje.

Naast de Mission Briefing heeft IO Interactive meer bekendgemaakt over de beloningen voor het omleggen van een Elusive Target. Zo levert dit eerste contract een speciaal kostuum en een explosieve pen op. Voor het voltooien van een Elusive Target in een bepaalde locatie krijgen spelers het bijbehorende kostuum met handschoenen, dat daarna in iedere missie te gebruiken is. Daarnaast zijn er kostuums voor spelers die meerdere Elusive Targets omleggen, en kostuums voor het behalen van de Silent Assassin-rating. Zo zijn er onder andere maatpakken uit Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution te verdienen.

Hitman 2  Elusive Targets Bonus

Hitman 2 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?