Sid Meier's Civilization IV

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 4 november 2005
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Maak kennis met Wilfrid Laurier in de nieuwe Civilization IV-trailer

In Civilization IV: Gathering Storm is Canada, en diens zevende leider Wilfrid Laurier, één van de negen nieuwe naties. In een nieuwe trailer maken we voor het eerst kennis met deze knakker en zijn land.

In de trailer wordt feilloos uitgelegd wat de voor- en nadelen zijn, wanneer je in de huid kruipt van de charismatische Canadese minister-president. Zo kun je boerderijen bouwen op toendra-tegels en kosten deze ook nog eens minder. Ook kan een ijshockeyveld natuurlijk niet ontbreken in het Canadese landschap, dus daar kun je er per stad of dorp ook één van bouwen. Het vredelievende Noord-Amerikaanse land heeft de speciale eigenschap Four Faces of Peace. Hierdoor kan het land geen plotse oorlogen beginnen, maar ook niet slachtoffer worden van een verrassingsaanval. Voor alle ins en outs kun je terecht in onderstaande trailer.

Civilization IV: Gathering Storm komt uit op 14 februari.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?