Mutant Year Zero: Road to Eden

  • Ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting
  • Eerste releasedatum 4 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Maak kennis met Farrow in de nieuwe Mutant Year Zero-trailer

Volgende week staat ons de release van Mutant Year Zero: Road to Eden te wachten. Als opwarmertje maken we in een nieuwe trailer kennis met Farrow; een sluwe vos die zeker haar mannetje staat.

In de trailer staat ze te boek als een stille assassin, maar daar is in de minuut dat we met haar kennismaken nog bar weinig van te bekennen. Met haar shotgun blaast ze de vijanden omver. Als we ontwikkelaar The Bearded Ladies mogen geloven verliest deze vos wel haar haren, maar niet haar streken. Ze is namelijk voorzien van de juiste skills en gereedschap om haar vijanden op een snelle en geruisloze manier van het leven te ontdoen. Farrow zal niet direct beschikbaar zijn in de game, maar is volgens uitgever Funcom één van de karakters die zich bij je team kan voegen.

Op 4 december doet Mutant Year Zero: Road to Eden de Xbox One, PlayStation 4 en pc aan.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?