Trailer: Maak kennis met de stammen in Horizon Forbidden West

Geplaatst: 7 januari 2022 00:30

Guerrilla Games en Sony hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Horizon Forbidden West. In de trailer maken we kennis met de verschillende stammen die in Horizon Forbidden West te vinden zijn.

De trailer toont ons niet alleen delen van de prachtige wereld die ons te wachten staat, maar introduceert ook vier stammen die we kunnen vinden in de game. Deze stammen heten Oseram, Carja, Utaru en Tenakth. Deze stammen hebben allemaal hun eigen manier van leven, rituelen en territorium. Daarnaast is er een mysterieuze nieuwe stam dat terrein wint in de Forbidden West. Waarschijnlijk is dat ook waar het verhaal om gaat draaien in deze nieuwe Horizon game. Natuurlijk zit Horizon Forbidden West vol met vijanden, zoals dat in Horizon Zero Dawn ook het geval was.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Maak maar vast ruimte vrij op je schijf, want Horizon Forbidden West heeft die schijfruimte waarschijnlijk wel nodig.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord