Trailer: Maak kennis met de Settled Systems uit Starfield

Geplaatst:

Bethesda heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Starfield. In de trailer maak je kennis met de 'Settled Systems', het universum waar de game zich afspeelt.

Het is alweer even geleden dat Starfield werd onthuld door Bethesda. Dit jaar hebben we veel nieuwe informatie over de game gekregen, waaronder de eerste gameplaybeelden en zelfs een releasedatum. Nu heeft Bethesda een nieuwe trailer uitgebracht met concept art, die dieper ingaat op het universum waar Starfield zich afspeelt. Het universum heet de Setlled Systems en bestaat uit drie grote facties de United Colonies, de Freestar Collective en de Constellation waar spelers uit kunnen kiezen om bij te horen. Ongeveer twintig jaar voor de start van de game is er oorlog uitgebroken tussen de United Colonies en de Freestar Collective. De oorlog is aan de start van Starfield voorbij, maar de spanningen tussen de twee facties ligt nog steeds hoog. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Starfield moet 22 november 2022 uitkomen op de Xbox Series X/S en pc.

Bron: Bethesda

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord