Check al onze gamescom content hier!
Oninaki
  • ONTWIKKELAAR Tokyo RPG Factory
  • RELEASEDATUM 22 augustus 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Maak kennis met de personages van Oninaki

Square Enix heeft onlangs een nieuwe trailer voor Oninaki onthuld. In deze nieuwe trailer Maak je kennis met de personages van Oninaki.

Oninaki is een nieuwe RPG die tijdens de Nintendo Direct van afgelopen februari is aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door Tokyo RPG Factory en uitgegeven door Square Enix. Zoals bij elke RPG zijn de personages in de game natuurlijk ontzettend belangrijk. Uitgever Square Enix heeft daarom een speciale trailer uitgebracht waarin we de verschillende personages in actie te zien krijgen. Zo zien we hoofdpersoon Kagachi, die we in de aankondigingstrailer ook te zien kregen, maar ook andere Watchers en de schurk Night Devil.

Oninaki verschijnt deze zomer voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?