Luigi's Mansion 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Luigi's Mansion 3 heeft een nieuwe multiplayer DLC

Luigi's Mansion 3 heeft twee grote updates gekregen, waaronder een nieuwe multiplayer DLC.

Dat deze DLC voor Luigi's Mansion 3 zou komen, was afgelopen jaar in december al bekend. Dit is de eerste van de twee geplande DLC's. Met deze uitbreiding krijg je drie nieuwe outfits voor de bange Luigi, die hij kan dragen in de ScareScraper modus. De verdiepingen van het spookachtige hotel krijgen drie themes die bij de outfits passen, waar ook vijf spoken bij horen die je nooit eerder tegen bent gekomen. De themes worden willekeurig toegepast in de game. Of de nieuwe spoken tevoorschijn komen, ligt aan de outfit die je draagt en de theme die de verdieping op dat moment aanneemt. Aan het ScreamPark worden drie games toegevoegd: Dodgebrawl, River Band en Tricky Ghost Hunt. Klaar om weer voor Ghost Buster te gaan spelen?

Het eerste deel van de multiplayer DLC kwam uit op 3 maart. Het tweede deel staat gepland voor eind juli dit jaar.

BRON Nintendo

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?