Check hier alle E3 2021-content

Lost Judgment

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 24 september 2021
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Lost Judgment aangekondigd

SEGA heeft een vervolg op de actiegame Judgement aangekondigd. Lost Judgement, zoals dit vervolg heet, wordt geïntroduceerd via een trailer.

Heb jij de vaardigheden om de perfecte misdaad op te lossen? Dat is dé vraag om achter te komen tijdens het aankomende vervolg op Judgement, genaamd Lost Judgement. Dit vervolg is zojuist onthuld door uitgever SEGA middels een aankondigingstrailer. In de trailer is te zien waar het verhaal van Lost Judgement om gaat: een rechtszaak die anders lijkt dan het is en een ander misdrijf blootlegt. Spelers zullen weer in de huid kruipen van hoofdpersonage Takayuki Yagami om obstakels te overwinnen en vijanden van zich af te weren en te verslaan om uiteindelijk de echte waarheid te achterhalen. Check de video hieronder (op YouTube) om alvast een indruk van Lost Judgement te krijgen en de details van het verhaal te zien.

Lost Judgement wordt op 24 september 2021 uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON SEGA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?