Trailer: Lost Ark krijgt releasewindow voor het Westen

Geplaatst:

Amazon Prime was de grootste sponsor van Summer Game Fest en zoals we allen weten heeft ook Amazon de gamingmarkt betreden. Daardoor kon aankomende Amazone Games-game Lost Ark uiteraard niet ontbreken aan de E3-kickoff.

Lost Ark komt met een flinke trailer van twee minuten lang. In de trailer zien we zowel cinematics als kleine fragmentjes van gameplay. De gameplay doet erg denken aan een Diablo-style top down slasher. Deze MMORPG zet je tegenover de legers van Kazeros, een gigantische demoon die ooit is verslagen door de Ark. Lost Ark moet gratis speelbaar zijn voor alle pc-spelers.

Een releasedatum voor Lost Ark is momenteel helaas nog niet beschikbaar. Wel weten we dat Lost Ark deze herfst voor de pc moet verschijnen.

Bron: Summer Game Fest
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lost Ark

Series

-

Uitgever

Smilegate

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

Q1 2022

Ontwikkelaar

Smilegate

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord