Check hier alle E3 2021-content

Lost Ark

  • Ontwikkelaar Smilegate
  • Eerste releasedatum Q4 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, MMO, RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Lost Ark krijgt releasewindow voor het Westen

Amazon Prime was de grootste sponsor van Summer Game Fest en zoals we allen weten heeft ook Amazon de gamingmarkt betreden. Daardoor kon aankomende Amazone Games-game Lost Ark uiteraard niet ontbreken aan de E3-kickoff.

Lost Ark komt met een flinke trailer van twee minuten lang. In de trailer zien we zowel cinematics als kleine fragmentjes van gameplay. De gameplay doet erg denken aan een Diablo-style top down slasher. Deze MMORPG zet je tegenover de legers van Kazeros, een gigantische demoon die ooit is verslagen door de Ark. Lost Ark moet gratis speelbaar zijn voor alle pc-spelers.

Een releasedatum voor Lost Ark is momenteel helaas nog niet beschikbaar. Wel weten we dat Lost Ark deze herfst voor de pc moet verschijnen.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?