Little Nightmares II

  • Ontwikkelaar Tarsier Studios
  • Eerste releasedatum 11 februari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Platform, Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Little Nightmares II is in ontwikkeling

Na het redelijke succes van Little Nightmares heeft uitgever Bandai Namco vandaag op gamescom het tweede deel aangekondigd. Little Nightmares II borduurt verder op het duistere eerste deel.

Little Nightmares II heeft niet alleen een scala aan nieuwe vijanden te bieden, maar ook een nieuw personage om mee te spelen. Naast Six, met haar kenmerkende gele regenjas, is er nog een personage vertegenwoordigd. Deze is te herkennen aan de papieren zak over zijn of haar hoofd. In onderstaande trailer is duidelijk te zien dat de donkere sfeer ook in dit vervolg behouden is gebleven.

In 2020 komt Little Nightmares II uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?