Trailer: Line-up Ubisoft Forward bekendgemaakt

Geplaatst: 6 juli 2020 21:15

Ubisoft heeft met een nieuwe trailer de line-up voor het evenement Ubisoft Forward grotendeels bekendgemaakt. Volgens de blog op hun eigen site houden ze nog een aantal verrassingen achter voor de fans en is er ook een grote post-show.

Afgelopen vrijdag maakte Ubisoft de datum van Ubisoft Forward bekend en werd direct de eerst teaser gedeeld. In de trailer die vandaag is verschenen worden de games getoond die we te zien krijgen tijdens de show. Zo zien we niet alleen nieuwe gameplaybeelden van Assassins Creed: Valhalla langs komen, maar ook die van Watch Dogs: Legion en Hyper Scape. Aan het eind van de trailer is het in ieder geval duidelijk dat ook Just Dance weer van de partij is en dat er gehint wordt naar nieuwe content rondom Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint. Naast de Line-up heeft Ubisoft ook laten weten Watch Dogs 2 gratis weg te geven tijdens Ubisoft Forward.

Er zijn nog meer beelden te zien in de korte trailer die zowel doen denken aan Far Cry als The Crew. Of deze games ook daadwerkelijk te zien zijn tijdens de show is nog even afwachten. We weten in ieder geval dat Ubisoft van plan is om iedereen te verrassen.

Ubisoft Forward vindt plaats op 12 juli en is online te volgen om 9 uur.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord