Trailer: Lemnis Gate trailer toont complexe gameplay

Geplaatst: 18 september 2021 15:00

Lemnis Gate heeft een nieuwe trailer ontvangen. De game die flink wat genres met elkaar vermengt en ook nog eens meerdere tijdlussen heeft, kent complexe gameplay die in de lange trailer volledig wordt uitgelegd.

Lemnis Gate is een mix van FPS, strategie en turn-based combat, waarbij je in matches van 1vs1 of 2vs2 strijd om de overwinning. Aan het begin van een match is er niemand aanwezig op de map en moet je per ronde soldaten rekruteren. Die bovendien maar één keer geplaatst mogen worden per match. Wanneer dit gebeurt heb je als speler vijfentwintig seconden de tijd om Objectives op de map te behalen. Door een tijdlus, worden de acties de gehele match herhaald. Je hebt wel telkens de mogelijkheid om de tijdlus te veranderen door soldaten of Objectives te redden. Wanneer je als speler sterft in de ronde van vijfentwintig seconden verander je in een geest die nog wel vaardigheden kan gebruiken en kan schieten. In die specifieke ronde doe je geen schade meer, maar wel in de toekomstige rondes, als je personage wordt gered. De volledige uitleg van de gameplay van Lemnis Gate is hieronder te bekijken.

Lemnis Gate verschijnt op 28 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lemnis Gate

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 september 2021

Ontwikkelaar

Ratloop Games Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord