Check hier alle PlayStation State of Play content

Lemnis Gate

  • Ontwikkelaar Ratloop Games Canada
  • Eerste releasedatum 28 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Lemnis Gate trailer toont complexe gameplay

Lemnis Gate heeft een nieuwe trailer ontvangen. De game die flink wat genres met elkaar vermengt en ook nog eens meerdere tijdlussen heeft, kent complexe gameplay die in de lange trailer volledig wordt uitgelegd.

Lemnis Gate is een mix van FPS, strategie en turn-based combat, waarbij je in matches van 1vs1 of 2vs2 strijd om de overwinning. Aan het begin van een match is er niemand aanwezig op de map en moet je per ronde soldaten rekruteren. Die bovendien maar één keer geplaatst mogen worden per match. Wanneer dit gebeurt heb je als speler vijfentwintig seconden de tijd om Objectives op de map te behalen. Door een tijdlus, worden de acties de gehele match herhaald. Je hebt wel telkens de mogelijkheid om de tijdlus te veranderen door soldaten of Objectives te redden. Wanneer je als speler sterft in de ronde van vijfentwintig seconden verander je in een geest die nog wel vaardigheden kan gebruiken en kan schieten. In die specifieke ronde doe je geen schade meer, maar wel in de toekomstige rondes, als je personage wordt gered. De volledige uitleg van de gameplay van Lemnis Gate is hieronder te bekijken.

Lemnis Gate verschijnt op 28 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?