Trailer: Lemnis Gate pre-order en bèta trailer

Geplaatst: 14 juni 2021 14:14

Tijdens de PC Gaming Show van de E3 werd een nieuwe trailer van Lemnis Gate getoond, die meer informatie geeft over de pre-order en de bèta.

De strategische first person shooter Lemnis Gate heeft dus een nieuwe trailer gekregen. De trailer geeft ons een eerste blik op de intense actie die we kunnen verwachten. De game wordt turn-based en speelt rond een 25 seconden durende tijdslus. Je leert hoe je gebruik kunt maken van die tijdslus en de krachten van je vijf ruimteagenten om het menselijke ras te redden. De game speelt zich af in een wereld waarin het spelen met DNA heeft geleid tot een onvermogen van zoogdieren, waaronder mensen, om zich voort te planten. Het plan om een aantal agenten 50 jaar terug in de tijd te sturen met een waarschuwing is helaas hopeloos mislukt.

Lemnis Gate komt uit op 3 augustus 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en PC.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lemnis Gate

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 september 2021

Ontwikkelaar

Ratloop Games Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord