LEGO Jurassic World
  • ONTWIKKELAAR TT Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 juni 2015
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: LEGO Jurassic World nu ook beschikbaar voor Switch

LEGO Jurassic World bestaat al een aantal jaren, maar de game is recentelijk naar een nieuw platform gekomen. LEGO Jurassic World is nu namelijk ook beschikbaar voor de Nintendo Switch.

LEGO Jurassic World is in 2015 uitgekomen en is inmiddels speelbaar op verschillende platformen. Warner Bros. Interactive Entertainment maakte onlangs echter bekend dat de game ook beschikbaar is voor de Nintendo Switch. De game bestaat uit twintig verhaallevels en bevat verschillende bekende scènes uit de eerste vier Jurassic Park-films. In deze game is het de bedoeling dat je dinosaurus-DNA verzamelt om zo je eigen dinosaurus te kunnen maken.

LEGO Jurassic World was al speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en pc. Inmiddels is de game dus ook beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Warner Bros. Interactive Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?