Legends of Runeterra

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 24 januari 2020
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre Cardgame
  • Gameliner score -

Trailer: Legends of Runeterra: Empires of the Ascended is uit

Legends of Runeterra heeft er een grote uitbreiding bijgekregen; Empires of the Ascended. Hiermee is er een nieuw gebied toegevoegd, meer dan honderd nieuwe kaarten, nieuwe Champions en meer.

De release van Empires of the Ascended is een belangrijk moment voor fans van het populaire kaartspel. Het nieuwe gebied Shiruma is toegevoegd aan de game en draait om "een thema van hemelvaart en onvermijdelijkheid". Naast deze toevoeging zijn er 110 nieuwe kaarten die op zijn beurt weer nieuwe mechanics bevatten. zoals level 3 Ascended Champions, deck manipulation en high-impact combos. De nieuwe keywords Countdown, Predict en Reputation zijn ook onderdeel van de uitbreiding. Bij elke uitbreiding horen er ook nieuwe Champions. Ditmaal zijn er negen nieuwe Champions toegvoegd, waaronder de populaire Azir, LeBlanc, Nasus en Renekton. Om het af te maken is er ook nog een nieuwe game-modi; United Front PVP. Hierin moeten spelers samenwerken in een twee-tegen-twee setup.

Legends of Runeterra: Empires of the Ascended is sinds gisteren uitgebracht voor de pc en mobiele apparaten.

BRON Legends of Runeterra

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?