Legend of Mana

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 24 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Legend of Mana openingsvideo getoond

Square Enix presenteerde ons op E3 de openingstrailer van Legend of Mana. Dit gebeurde tijdens de Square Enix Presents-presentatie.

Tijdens de Square Enix Presents-show is ons de openingstrailer van Legend of Mana voorgeschoteld. Eerder dit jaar leerden we al dat er een remaster van Legend of Mana onderweg is. In de tussentijd weten we ook al dat we er niet meer heel lang op moeten wachten. Gamers die snel beslissen om de game aan te schaffen voor pc of PlayStation 4 kunnen overigens rekenen op tien avatars en een Legend of Mana-thema of achtergrond. Hiervoor moet je de game echter wel voor 23 juli aanschaffen.

Legend of Mana verschijnt op 24 juni 2021 voor pc, Nintendo Switch en PlayStation 4.

BRON Square Enix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?