Trailer: Leer meer over Ghostwire: Tokyo in nieuwe trailer

Geplaatst: 3 februari 2022 23:50

Bethesda heeft vandaag een ruim tien minuten durende trailer gedropt. In de trailer wordt veel uitleg gegeven over wat ons allemaal te wachten staat in Ghostwire: Tokyo.

Deze uitgebreide trailer van Ghostwire: Tokyo legt het één en ander uit over de mysterieuze game. Zo kun je zien dat de protagonist wakker wordt in een ander Tokyo dan wij dat nu kennen. Door onverklaarbare gebeurtenissen zijn de mensen uit Tokyo verdwenen en hebben zij plaatsgemaakt voor demonen en levensgevaarlijke entiteiten. Bezeten door een demoon, moet je erachter zien te komen wat er is gebeurd en Tokyo weer normaal zien te krijgen. Dit doe je met behulp van je bovennatuurlijke krachten en door de stad te verkennen. Het reinigen van torii poorten helpt je hierbij. Pas alleen wel op voor de mistige gebieden, hier wordt je kracht leeggezogen en deze gebieden zijn bezaaid met griezelige creaturen.

Ghostwire: Tokyo verschijnt op 25 maart voor de PlayStation 5. De releasedatum van Ghostwire: Tokyo die laatst gelekt is, was dus best accuraat.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostwire: Tokyo

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord