Check hier alle E3 2021-content

Game Builder Garage

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 11 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Leer games maken met Nintendo Game Builder Garage

Nintendo heeft gisteren nacht een wel hele bijzondere nieuwe trailer gedropt. Er komt namelijk een nieuwe game aan, genaamd Game Builder Garage, waarmee je zelf games kunt leren maken.

Het is niet de eerste keer dat Nintendo wil dat je jezelf van je meest creatieve kant laat zien op de Switch. Daar waar het al mogelijk was om je eigen levels te ontwerpen in Super Mario Maker en je je eigen interactieve speelgoed van karton kon maken met Nintendo Labo, komt Nintendo nu weer met iets nieuws. In een nieuwe trailer wordt namelijk Nintendo's Game Builder Garage onthuld. Dit is een game waarbij je op eenvoudige wijze je eigen game kunt programmeren. Middels kleine figuurtjes die Nodon's heten, kun je verschillende commando's toewijzen aan voorwerpen op het scherm of knoppen van je Joy-Con. Ook kun je eenvoudig objecten in je game plaatsen, waarmee je interactie kunt hebben. Het ziet er allemaal laagdrempelig uit, maar het lijkt erop dat er veel mogelijk is in deze game.

Game Builder Garage verschijnt 11 juni voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?