Check hier alle E3 2021-content

LAYTON'S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot

  • Ontwikkelaar Level-5
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2017
  • Platformen Nintendo 3DS, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: Layton's Mystery Journey launch trailer voor Nintendo Switch gepubliceerd

De launch trailer van Layton’s Mystery Journey is gepubliceerd. Deze Layton game is opnieuw uitgebracht voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite.

In deze Layton game speel je als Katrielle Layton, Professor Layton’s dochter. De appel valt niet ver van de boom, want ook Katrielle is goed in het oplossen van puzzels en mysteries. In de trailer zie je hoe Katrielle en haar hond Sherl samen aan een zaak werken, welke de dood volgt van twee mensen die op dezelfde manier zijn overleden als de personages uit een legende. Katrielle gelooft dat dit geen toeval is en, in plaats van haar vader, neemt ze het op zich dit tot de bodem uit te zoeken. Tevens kondigt de trailer ook aan de er een Deluxe editie van het spel beschikbaar zal zijn. Deze editie biedt extra puzzels, meer outfits voor Katrielle en geeft je al twee van deze outfits cadeau.

Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot en de Deluxe editie zijn nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite.

BRON Nintendo

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?