Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Layers of Fear 2
  • ONTWIKKELAAR Bloober Team
  • RELEASEDATUM 28 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Survival horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Layers of Fear 2 aangekondigd

Twee maanden geleden bracht uitgever Gun Media via hun YouTube-kanaal naar buiten dat Bloober Team bezig was met een nieuw project. Project Méliès is in de maak, dat was duidelijk. Maar wat is het?

Nu zijn we een paar maanden verder en is er zojuist weer een video online verschenen op het kanaal. Wederom in een bioscoopsetting van weleer, maar dit keer spreekt men niet meer over een codenaam als Project Méliès. Nee, het blijkt dus dat de griezelgame Layers of Fear een vervolg krijgt. Veel meer dan deze onthulling wordt in onderstaande video helaas niet duidelijk, maar horror-fans zoals ik zijn maar wat blij te weten wat Project Méliès inhoudt. Aanschouw het zelf in onderstaande trailer.

Meer dan dat Layers of Fear 2 er komt is niet duidelijk. Vooralsnog is het niet bekend op welk platform en wanneer we de game kunnen verwachten. Nog even wachten dus.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?