Valiant Hearts: The Great War
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Montpellier
  • RELEASEDATUM 25 juni 2014, 8 november 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Launchtrailer voor Switch-versie Valiant Hearts: The Great War

Ubisoft heeft de launchtrailer van Valiant Hearts: The Great War voor de Nintendo Switch vrijgegeven. Deze trailer laat zien wat je van de bijzondere en emotionele puzzelgame kunt verwachten.

Valiant Hearts: The Great War speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog, in het Engels beter bekend als The Great War. In de game kruip je in de huid van vijf personages, die elk een unieke kijk op de oorlog krijgen. Spelers moeten een hoop puzzels oplossen, en hier en daar een actievol moment overleven. Gelukkig wordt je bijgestaan door een hond, die tijdens het verhaal optrekt met alle vijf de personages. De Nintendo Switch-versie geeft naast de game ook toegang tot artwork en de interactieve comic Valiant Hearts: Dogs of War.

Valiant Hearts: The Great War is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game is daarnaast uitgebracht voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, iOS en Android.

BRON Persbericht Ubisoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?