Shadow of the Tomb Raider

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 14 september 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Launchtrailer van Shadow of the Tomb Raider uitgebracht

Square Enix heeft de launchtrailer van Shadow of the Tomb Raider uitgebracht. Dit is het laatste deel in de Tomb Raider-trilogie.

Dit is het derde avontuur van onze heldin, maar het wordt geen eenvoudige opgave. Lara staat voor nieuwe uitdagingen in een onbekende omgeving. Verwacht dus veel penibele situaties, onmogelijke gevechten en veel geklauter en geklim. Bekijk de launchtrailer hier.

En wat gaat Square Enix doen met de serie na de trilogie? Ik hoop dat dit niet het einde is van de serie. Shadow of the Tomb Raider komt op 14 september naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?