Planet Zoo
  • ONTWIKKELAAR Frontier Developments
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 november 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie, Strategie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Launchtrailer Planet Zoo: Arctic Pack onthuld

Paradox maakte vorige week al bekend dat de eerste DLC voor Planet Zoo ging verschijnen op 17 december. Omdat de Artic Pack vandaag is uitgekomen werd dit gevierd met een launchtrailer op het officiële Planet Zoo YouTube-kanaal.

Er was al grotendeels bekend wat de Artic Pack ging toevoegen aan de game, maar de launchtrailer die vandaag is verschenen gaat hier dieper op in. In de trailer zijn de vier nieuwe dieren te bewonderen met hun animaties. Het eerste wat we hierbij tegenkomen zijn twee kleine ijsberen die met elkaar aan het stoeien zijn. Op een later moment zitten ook de rammen met de horens in elkaar. Daarnaast worden een aantal nieuwe gebouwen en decorstukken getoond.

Planet Zoo is al beschikbaar op de pc. De DLC Artic Pack is vandaag beschikbaar.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?