Trailer: Launchtrailer Planet Zoo: Arctic Pack onthuld

Geplaatst: 17 december 2019 14:00
Aangepast: 17 december 2019 14:27

Paradox maakte vorige week al bekend dat de eerste DLC voor Planet Zoo ging verschijnen op 17 december. Omdat de Artic Pack vandaag is uitgekomen werd dit gevierd met een launchtrailer op het officiële Planet Zoo YouTube-kanaal.

Er was al grotendeels bekend wat de Artic Pack ging toevoegen aan de game, maar de launchtrailer die vandaag is verschenen gaat hier dieper op in. In de trailer zijn de vier nieuwe dieren te bewonderen met hun animaties. Het eerste wat we hierbij tegenkomen zijn twee kleine ijsberen die met elkaar aan het stoeien zijn. Op een later moment zitten ook de rammen met de horens in elkaar. Daarnaast worden een aantal nieuwe gebouwen en decorstukken getoond.

Planet Zoo is al beschikbaar op de pc. De DLC Artic Pack is vandaag beschikbaar.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord