Ace Combat 7: Skies Unknown
  • ONTWIKKELAAR Project Aces
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 januari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, First Person Shooter, Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Launchtrailer Ace Combat 7: Skies Unknown vliegt je tegemoet

Vanaf vandaag ligt Ace Combat 7: Skies Unknown in de winkels voor de consoles. Bandai Namco viert de lancering met een trailer die boordevol straaljagers en dogfights zit.

Ace Combat 7: Skies Unknown bevat een singleplayer campagne die draait om de Second Usean Continental War. In de game ben je onderdeel van de Penitentiary Unit en moet je de strijd aangaan met een bedreigende macht. Naast de campagne is het mogelijk om het in de multiplayer tegen andere spelers op te nemen, maar ook in teamverband kun je spectaculaire dogfights uitvechten.

Ace Combat 7: Skies Unknown is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game komt op 1 februari ook uit voor de pc.

BRON Bandai Namco

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?