Check al onze gamescom content hier!
Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Launch trailer voor Jump Force uitgebracht

Bandai Namco heeft de launch trailer voor Jump Force uitgebracht. Na alle introducties van verschillende personages is eindelijk de trailer voor de game zelf te zien.

In Jump Force vecht je een arena en kun je kiezen uit 42 verschillende personages. De personages komen uit verschillende Shueisha's Weekly Shōnen Jump series zoals Dragon Ball, Naruto, One Piece, Hunter x Hunter, JoJo’s Bizarre Adventure en meer. Zo kun je teams samenstellen die bestaan uit een combinatie van personages uit je favoriete anime. Nog een paar dagen geduld. Bekijk de trailer hier.

Jump Force komt op 15 februari naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Gematsu

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?