Shenmue 3
  • ONTWIKKELAAR Ys Net
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Launch trailer Shenmue 3 onthuld

Met de releasedatum van Shenmue 3 in zicht heeft PlayStation de officiële launch trailer gedeeld op hun YouTube-kanaal. De game is het langverwachte vervolg op Shenmue 2 die uitkwam in 2001.

De trailer begint met het verhaal van de Shenmue series. Zo stopte achttien jaar geleden de ontwikkeling en was de toekomst onzeker. Met een Kickstarter campagne werd Shenmue 3 in 2015 gefinancierd en spelers kunnen binnenkort weer verder met het verhaal van Ryo Hazuki. De achttienjarige is samen met Ling Shenhua op zoek naar de moordenaar van zijn vader en trekt door China om hem te vinden. De trailer eindigt dan ook met Ryo Hazuki die Lan Di uitnodigt voor een duel.

Shenmue 3 verschijnt op 19 november voor de pc en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?