Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Launch trailer Pokémon Sword and Shield onthuld

Het wordt een lange week voor fans van de Pokémon-games, want eind deze week komen Pokémon Sword and Shield uit. Nintendo heeft vandaag alvast de officiële launch trailer onthuld.

Na het plotseling annuleren van het Pokémon Sword and Shield launch event door Game Freak, is het nu tijd voor iets positiefs. Met nog enkele dagen te gaan nadert de releasedatum van Pokémon Sword and Shield met rasse schreden, reden genoeg om vast te genieten van de game dankzij de launch trailer. In de trailer zijn veel verschillende pocket monsters te zien, zowel oud als nieuw.

Pokémon Sword and Shield verschijnen op 15 november voor de Nintendo Switch.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?