Check al onze gamescom content hier!
Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Launch trailer Mortal Kombat 11 onthuld

Met nog een week te gaan tot de release van Mortal Kombat 11, heeft NetherRealm Studios de officiële launch trailer van de vechtgame onthuld. Veel van de personages passeren de revue in deze nieuwe trailer, dat voorzien is van een lekker opzwepend muziekje.

In de trailer is te zien hoe Kronika gebruikmaakt van haar krachten om de tijd terug te draaien en zich opmaakt voor een nieuw tijdperk. Het tijdreizen is een groot onderdeel van Mortal Kombat 11 en dat is dan ook goed terug te zien in de launch trailer. Niemand minder dan Dimitri Vegas heeft de muziek verzorgd voor deze trailer met het nummer Techno Syndrome Remix. Tot op heden zijn er 29 personages onthuld voor de vechtgame en zijn er nog acht vechters onbekend. Bekijk hieronder de officiële launch trailer.

Mortal Kombat 11 wordt gelanceerd op 23 april voor de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?