Total War: THREE KINGDOMS
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Launch trailer Liu Bei Total War: THREE KINGDOMS onthuld

Het aftellen naar de release van Total War: THREE KINGDOMS is begonnen. Met de releasedatum in zicht hebben Creative Assembly en SEGA vandaag de launch trailer van oorlogsleider Lui Bei onthuld.

Total War: THREE KINGDOMS is een turn-based strategie-game en speelt zich af in het Chinese Three Kingdoms-tijdperk. Je neemt de leiding over een van de twaalf facties in China en hebt als doel de andere facties te elimineren en China te herenigen. De facties worden geleid door oorlogsleiders, waaronder Cao Cao, Sun Jian en Lui Bei. De laatstgenoemde speelt de hoofdrol in deze launch trailer.

Total War: THREE KINGDOMS komt uit op 23 mei voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?