Trailer: Launch trailer Life is Strange 2: Episode 3 onthuld

Geplaatst:

Square Enix heeft de launch trailer van Life is Strange 2: Episode 3 onthuld op het officiële YouTube-kanaal van Life is Strange. Dit nieuwe hoofdstuk wordt uitgebracht onder de titel Wastelands.

In Episode 3 van Life is Strange 2 vervolgen de broers Sean en Daniël Diaz hun reis. Na de gebeurtenissen uit Episode 2 komen de heren nu aan in de Californische Redwood bossen, waar zij hun avontuur vervolgen. Voordat ze verder kunnen gaan richting hun einddoel Mexico moeten zij eerst geld sparen om de reis te kunnen bekostigen. In dit nieuwe hoofdstuk maken zij nieuwe vrienden, ontmoeten ze veel nieuwe mensen en wordt de relatie tussen de twee broers behoorlijk op de proef gesteld.

Episode 3 van Life is Strange 2 verschijnt op 9 mei voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange 2: Episode 3 - Wastelands

Series

Life is Strange

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 mei 2019

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord